Exclusief vergaderen

Exclusief vergaderen

Wij attenderen u graag op het feit dat Cosmos door bedrijven en andere organisaties zeer geschikt geacht wordt als exclusieve vergaderlocatie. Exclusief door de kwaliteit van onze faciliteiten, door de mogelijke combinatie met een rondleiding, en door onze samenwerking met een geweldige cateraar.

Cosmos beschikt over een vergaderzaal voor 50 personen. In die zaal zijn in overleg een aantal opstellingen mogelijk. De zaal is geschikt voor congressen, vergaderingen, opleidingen, seminars, thema diners, relatiebijeenkomsten e.d. Bovendien kan de zaal gebruikt worden voor het vertonen van eigen filmmateriaal, voor kleine optredens (wij bemiddelen bij het vinden van gastsprekers) of anderssoortige presentaties.

De technische faciliteiten
Cosmos is voorzien van de geavanceerde faciliteiten en audiovisuele hulpmiddelen, de vergaderzaal is uitgerust met uitstekende mogelijkheden op het gebied van geluidsweergave, beeldprojectie en multimedia toepassingen. Desgewenst is personeel aanwezig om deze apparatuur te installeren. In concreto gaat het om de volgende faciliteiten:
* Full HD projector met pointer
* Compleet audiosysteem
* Draadloos internet acces

Het unieke van Cosmos
Wij adviseren en assisteren u graag bij de organisatie van uw bezoek aan het centrum. In overleg is gebruik van de vergaderzaal uit te breiden met gebruik van faciliteiten elders in het centrum. Wij noemen hier:

* De mogelijkheid om de cosmos in Cosmos te gaan verkennen tijdens een persoonlijke rondleiding.
* In samenwerking met erfgoed Bossem is het ook mogelijk om een lunch te nuttigen op een eeuwenoud boerenerf.

Op aanvraag maken wij graag een offerte voor u.
Neem even contact met ons op door te bellen met 0541-229700.
Mailen kan ook info@e-cosmos.nl.

Print Friendly, PDF & Email