Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig, en je wilt wel eens een keer heel wat anders? Dat kan! Vier nu je verjaardag onder de sterren in de sterrenwacht. De sterrenwacht heeft een spectaculair programma met een knallend einde.

  1. 360° film de Chocolade Planeet.
  2. Observatorium met de grote telescoop, kijken naar de zon.
  3. Waterraket bouwen en lanceren.
  4. Inclusief frisdrank en chips.

We beginnen met een 360° film ‘Op zoek naar de Chocolade Planeet’. 360° film wil zeggen dat je de film ziet op een enorme halfronde koepel waar je midden in zit. De film gaat over ruimtewezens en een stuk chocolade. Als gevolg van een uit de hand gelopen experiment komt een stuk chocolade in de handen van twee nieuwsgierige ruimtewezens terecht. Zij denken dat het een lekker stukje steen van een andere planeet is en gaan op zoek naar de Chocolade Planeet! Op hun zoektocht leren ze leuke en interessante dingen over de planeten van het zonnestelsel. Zullen ze de Chocolade Planeet ook vinden?

Dan brengen we een bezoek aan het observatorium, dit is de grote witte koepel met daarin één van de grootste telescopen van Nederland. Het is reuze spannend om de telescoop van dichtbij te zien. Mocht de zon te zien zijn, dan gaan we die ook bekijken met een speciale zonnetelescoop. Met wat geluk kun je zonnevlekken zien!

Dan ga je een raket bouwen. De raket mag je ook de lucht in schieten. De raket wordt gemaakt van een plastic fles. Na het bouwen lanceren we elke raket, die gaat dan knallend en water spuitend de lucht in. Dit is echt mega leuk. De raket mag je natuurlijk mee nemen naar huis.

Tenslotte zetten we je op de foto. Met een speciale techniek, een green screen, kun je elke achtergrond kiezen die je maar wilt. Voor je het weet zweef je tussen de sterren of sta je op de maan.

Kortom: aarzel niet, want ben jij binnenkort jarig, dan vier je dit toch onder de sterren bij de sterrenwacht in Lattrop!


Kosten:
Kind: inclusief frisdrank en chips 8,50 euro p.p.
Ouders/begeleiders: inclusief koffie/thee 6,00 euro p.p.

Duur: het arrangement duurt ongeveer 2 uur.

Kinderfeestjes kunnen ook buiten openingstijden geboekt worden, er gelden dan andere prijzen.

U kunt een verjaardagsfeestje aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Bellen of mailen mag ook: 0541-229700 / info@e-cosmos.nl

Aanvraagformulier

 

Verificatie

Print Friendly, PDF & Email